Benutzungsbedingungen

Zurück zur Hauptseite.

Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldalt és/vagy applikációt! Reméljük, hogy elnyeri tetszését!

Az agromedium.com (székhely: 5741 Kétegyháza, Toldi utca 75.; ügyvezető: Muntyán Krisztián, adószám: 67119806-1-24) („Agromedium”) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

A jelen feltételek a következőket tartalmazza:

1. Elfogadható használat

  • Kedve szerint fedezze fel a weboldalt és applikációt, ahol ez lehetséges, tegyen fel különféle anyagokat és járuljon hozzá a weboldalhoz kérdésekkel, posztokkal és multimédiás tartalommal (pl. képekkel és videókkal).
  • Ennek során, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:

    • a) ne sértse meg más személyiségi jogait;
    • b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
    • c) ne tegyen (az Agromediumot illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
    • d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
    • e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.
  • Tájékoztatjuk, hogy az Agromedium a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról, az applikációból eltávolíthatja.

2. Adatvédelem

  • Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon és/vagy az applikációban megosztott minden személyes és egyéb adatra vagy anyagra kiterjed. További információkat az Adatvédelmi Nyilatkozatban olvashat.

3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

  • 3/1. Az Agromedium által szolgáltatott tartalom

    A weboldalon az Agromedium által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció), illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon, applikációban.

  • 3/2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom

    A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra vagy applikációra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

    A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

    Tájékoztatjuk, hogy az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció), illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

  • 3/3. Aktuális ajánlatok, hirdetések, marketing küldemények, adatokkal kapcsolatos információk

    Az agromedium.com webhely és Agromedium applikáció a felhasználótól adatokat kér/kérhet és adatokat gyűjt/gyűjthet a szolgáltatás igénybevételekor. Az agromedium.com webhely és/vagy az Agromedium applikáció által Önről gyűjtött, és Öntől kért adatokat biztonságos módon gyűjti és tárolja, a következők végett: a termék és szolgáltatás fejlesztése céljából, hogy az agromedium.com weboldal vagy applikáció minél pontosabb tájékoztatást nyújthasson a felhasználók, és partnerei számára a weboldalon és az applikációban megjelenő hirdetőfelületekkel, e-mail útján, a mezőgazdaságot támogató termékekről, szolgáltatásokról, gépekről, egyéb aktualitásokról, elemzéseket készíthessünk a különböző a weboldalon és/vagy az applikáció használata közben kialakuló trendekről, piackutatási és minőségbiztosítási célokból a felhasználók és partnereink számára.

    Az agromedium.com webhely és Agromedium applikáció használatával vagy a felhasználói email címe megadásával, a szoftverbe és/vagy weboldalra való belépéssel elfogadja a jelen Felhasználási Feltételekben foglaltakat. Amennyiben nem fogadja el a jelen Felhasználási Feltételeket, kérjük, ne használja az agromedium.com webhelyeket és/vagy az Agromedium applikációt, vagy ne adja meg adatait.

    Az agromedium.com webhely és Agromedium applikáció és ügyvezetője a jelen Felhasználási Feltételek módosításának jogát fenntartja. Kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze a jelen Felhasználási Feltételeket, hogy nyomon követhesse a változtatásokat, illetve informálódjon a személyes és egyéb adatai felhasználásának módjáról. Az adatvédelemről az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban részletesebben tájékozódhat.

4. Felelősség

  • Az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon, applikációban található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. Az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon, applikációban található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.
  • A weboldal és applikáció az Agromdeium weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Az Agromedium-nak (agromedium.com webhely és applikáció) nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.
  • Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz, applikációhoz kíván hivatkozást létrehozni az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

5. Kapcsolat

  • A jelen weboldal, applikáció üzemeltetője Muntyán Krisztián (székhely:5741 Kétegyháza Toldi utca 75.; adószám: 67119806-1-24).
  • Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal, applikációval kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: emailen info@agromedium.com vagy agromedium.app@gmail.com, vagy postai úton 5741 Kétegyháza Toldi utca 75.

6. Változások

  • Az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

7. Irányadó jog és joghatóság

  • A weboldal, applikáció kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. Az Agromedium (agromedium.com webhely és applikáció) nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.
  • A Felhasználó a weboldal, applikáció látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.
  • Felhasználó a weboldal és/vagy applikáció látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

Kétegyháza, 2018-06-28